Rulouri Gazon - Seminte Gazon Natural - Pavaje gazon


Primii producatori din România de rulouri de gazon

Pe un teren, nimic nu se preteaza mai bine decât o peluza cu gazon natural. Mare sau mica, urbana sau rurala, peluza cu gazon natural este o bucatica  de neînlocuit in viata . Peluzele noastre sunt amfitrionii casei care intâmpina musafirii si vecinii. Ele înrameaza casele noastre. Ele conecteaza proprietatea noastra cu a vecinilor nostri, dar individualizeaza  spatiul nostru verde particular.

investitii profitabile

Peluzele cu gazon natural dau contactul zilnic cu natura si sunt un simbol al grijii noastre.
O multime de  peluze sunt in general ignorate. Gazonul se dezvolta docil în timp ce noi îl folosim dur pentru distractii, relaxare sau joaca. Aceasta folosire abuziva este; o provocare pentru plante si gazon în peluze. Înca, nici o alta planta nu a dovedit asemenea calitati si rezistenta pentru a fi potrivita pentru aceasta sarcina.
Un element important pentru infiintarea unui gazon natural de calitate este selectia semintelor de iarba ce compun gazonul.

Gazon instant prin utilizarea de rulouri de gazon natural.

Interesul in productia de rulouri de gazon comercial a izvorât din dorinta de a oferii cererii un gazon natural instantaneu ( rulouri de gazon) cu multe aplicatii in domenii diferite. Productia de gazon implica o solida cunoastere a diferitelor specii de iarba pentru a obtine un gazon perfect adaptat atât la conditiile climatice din România, cât si pentru diferite utilizari.

Investitia in echipamente si mentenanta reprezinta o necesitate pentru obtinerea unui gazon rulou de inalta calitate.

Va oferim rulouri de gazon de inalta calitate, adaptat conditiilor din Romania.
Gazon rulouri :
  • Gazon natural rulouri tip Sport
  • Gazon natural rulouri tip Flora
  • Gazon rulouri tip Golf

Rulourile de gazon se recolteaza in ziua stabilita pentru montare, sunt ambalate pe europaleti fiind pregatite pentru livrare - gazonare.

rulouri de gazon
Rulouri gazon - Insamântare gazon

Insamântarea directa ridica multe dificultati pentru beneficiarii care ignora sau nu respecta importanta si calitatea operatiilor premergatoare insamântarii. Prin comparatie utilizarea de gazon rulou, elimina aceste inconveniente, prin faptul ca toate operatiile se executa in ferme specializate, de catre personal instruit, cu utilaje performante, sub supravegherea permanenta a specialistilor, astfel beneficiarii elimina riscurile fazelor de dezvoltare si detin un gazon instantaneu de foarte buna calitate.

Calitate - Rapiditate - Garantie
Gazon natural instant
Cu speranta ca împreuna vom imbunatatii calitatea mediului inconjurator, va stam la dispozitie cu amabilitate.

Rulouri de gazon - Seminte gazon - Sisteme de irigatii