Combaterea cartitelor - produs ASOMRAT  contra cartitei

pastilele repelente Met 10 au fost inlocuite cu varianta lichida Asomrat

fara dispozitive contra cartite

Amenajarea unui spatiu verde, gradina, parc, peluza, etc., necesita sute, chiar mii de euro si nenumărate ore de munca ,  iar la final "va fi distrusa si  invadată de tuneluri, galerii şi musuroaie de cartita.

 În cele din urmă, există un mod eficient de a scapa de cartitele din gazon si grădină , produsul Asomrat anti-cartite.

Fiind profesionisti in gazon si gradini ne preocupa in mod direct si combaterea diversilor daunatori printre care si cartita cu distrugerile binecunoscute de toti cei afectati.

musuroi
Pret ASOMRAT -  flacon 500 ml Pret  valabil  la data :
49,oo  lei / buc 
Oferta lunii: Pret transport ~ 20 lei~ indiferent de cantitate
Cartitele distrug gazonul, florile, legumele, pomii, etc. in mod indirect, prin saparea de galerii la radacina prin care circula aer , astfel radacinile  oxideaza si mor. Cartitele sunt animale exclusiv insectivore , cartita se hraneste in special cu rame, melci, etc.
  combaterea cartitelorotrava cartita

Asomrat - cu efect garantat  !

pentru combatere cartite - sobolani - rozatoare

combatere cartite
Combaterea cartitelor este o operatie foarte dificila si nu trebuie tratata cu usurinta.  Majoritatea incearca diferite remedii sau tratamente de combatere a cartitelor , cu costuri mari de bani si timp. De exemplu se monteaza plase sau garduri metalice(tabla ingropata) la 30-50 cm adancime, cu costuri foarte mari si in final inutile, deoarece cartitele sapa galerii la adancimi foarte mari si 20 m pana in panza freatica pentru a realiza canale pentru drenaj. Astfel cartita va trece nestingherita pe sub orice fundatie de gard.

Cartitele nu sapa doar o galerie pe unde se plimba in cautarea hranei. Cartitele si majoritatea "locuitorilor subterani" sapa si construiesc o infrastructura extrem de complexa, cu spatii de depozitare a hranei, locuri de odihna, "dormitoare pentru pui" , "camara de alimente", etc.

Pentru exemplificare va prezentam mai jos un labirint similar  , pe o suprafata de doar 50 m² si adancimea de 8 m.
musuroi galerii tuneluri galerii subterane
combaterea cartitei combatere cartita distrugere cartite fara dispozitive contra cartite
Cartitele construiesc galerii subterane la diferite adancimi.
Experienta & Profesionalism in combaterea daunatorilor si in special combaterea cartitelor.
cartita alungarea cartitelor anti cirtita

 Asomrat impotriva cartitelor si a sobolanilor .

  • Sigur pentru plante 
  • Activ - indiferent de temperatură
  • Usor de folosit - Doar aplicati in gauri si problemele dispar
  • De lunga durata si eficiente 
  • Efect imediat
otrava pentru cartite soboli orbi combaterea cartitelor sobolanilor starpirea cartitelor
Instructiuni de folosire:

La intervale de 2-3 metri, se deschide un orificiu in tunel ( acolo unde sunt galerii vizibile la suprafaţă) si la fiecare musuroi de cartita.

Se introduce  flaconul pe  galerie (la musuroi se sapa 10-15 cm, sa se ajunga la galeriile care merg stanga-dreapta) , se preseaza de 2-3 ori (aproximativ 30-40 ml pe fiecare galerie)  si se acopera cu pamant(se inchide galeria si se reface pamantul).

ATENTIE:
- La deschiderea unui musuroi de cartite este frecvent intâlnit sa existe doua canale oblice in pământ, orificii pe unde cartita scoate pamantul din galerii separate, se aplica  Asomrat in fiecare gaura (spre fiecare galerie).
Scapă de cârtiţe definitiv !
alungarea cartitelor

Asomrat - Efect imediat

Produsul Asomrat consuma oxigenul din galerii, astfel cartitele (sau  sobolani, orbeti, etc) se vor sufoca.

Se foloseste numai in scopul dorit.

Eficienţă în toate anotimpurile!
solutii contra cartitelor
Ambalare :
Flacon de 500 ml/buc

Preţ :  49 lei / buc  

Oferta lunii: Pret transport ~ 20 lei~ indiferent de cantitate sau localitate.
Pentru detalii sau comenzi utilizati  Formularul   sau tel:  0722.32.84.44.
otrava pentru combaterea cartitelor combatere orbete de gradina starpirea cartitelor sobolanilor si rozatoarelor

Părerile clienţilor :
Maria Bancos :
Am inmuiat bucatele de carpe, preferabil bune absorbante din bumbac, le-am introdus intr-un borcan, am turnat solutie Asomrat, am inchis borcanul ermetic, l-am pus la "macerat" 2-3 zile apoi am introdus pe galerii cate o carpa, cat mai adanc posibil. efectul s-a vazut intr-o saptamana. Cartitele au disparut definitiv. Mult succes.
Barbu Adrian:
Am incercat toate variantele de distrugere a cirtitelor si dupa ce am bagat lichidul Asomrat acum e liniste... Sper sa nu fie linistea dinaintea furtunii :) 
Vladimir Kohn:
Eu foloseam varianta ' SAPAZIN ' si am scos vreo 8 intr-un an, dar nu mai timp sa astept !!! Stateam cate 2-3 ore nemiscat cu SAPA in mana si daca aveam noroc lichidam cate una.
Marius Boldur:
 cartitele mi-au distrus si gradina de legume si gazonul , au facut orase la mine in curte. am si planta contra cartitelor  Euphorbia Lathyris si fac galerii pe langa ea . Am minat curtea cu Asomrat si e liniste, sper sa nu fie cartitele in concediu  !? 
Voicu Simion:
Planta contra cartitelor EUPHORBIA  este TOXICA  pentru oameni , nu pentru cartita, ai grija sa nu o rupi ca latexul acela  ca laptele , provoaca iritatii ale pielii, bubite si mai grav diferite forme de alergie.
Nedelcu Marian:
Am bagat apa pe galerii de le-am inundat, am incercat cu carbid, cu fumigene, cu vibratoare (astea le-au placut cel mai tare...oare) si dupa 2-3 zile imi distrugeau iar gradina. Va multumesc pentru capcanele trimise.
Alexandra Jianu:
In sfarsit am primit si eu Asomrat si capcane si sunt la atac impotriva cartitelor. Va multumesc.
Bestvet SRL:
Suntem o firma de specialitate de deratizare si va multumim pentru promptitudinea de care ati dat dovada de fiecare data cand am lansat comanda. Parteneri seriosi.
Gavrila din Dumbraveni:
Deocamdata varianta lichida de combatere e singura care a facut liniste in gradina, nu mai apar musuroaie.