D K BIOFOSS

TRATAMENT SI INTRETINERE FOSE SEPTICE

la cel mai mic pret din Romania - 29 lei / flacon de 500 grame
   

Cel mai simplu și eficient sistem de

 tratare si curatare fose septice

 

Activatorul DK BIOFOSS este un preparat pulbere care are ca scop stabilirea rapida a unui mediu favorabil pentru dezvoltarea unor microorganisme de biodegradare. Prin urmare, acest tratament biologic pregăteste mediul necesar, asigurându-se astfel eficacitatea inoculării. Alte efecte induse, facilitează reînnoirea florei prezente și o menține, corectează și stabilizează pH-ul în jurul valorii de neutralitate datorită capacității sale de tamponare.

• Produs ecologic pentru fose septice curate și conducte.
• Îndepărtează mirosurile.
• Ușor de utilizat.
• Menține deschise canalele de scurgere.
curatare intretinere fose septice
da Ecologic sigur și natural Produsul DK BIOFOSS  tratament fose septice a fost elaborat in urma unor cercetari de peste 17 ani, folosit în condiții de siguranță si cu rezultate de exceptie in statiile de tratare ape uzate din USA. Modul de tratament unic utilizata de DK BIOFOSS este nepericulos, non-toxic, non-coroziv, neinflamabil și non-patogen.
da Lichefiaza  deșeurile și elimina mirosurile Descompune in nămol biodegradabil : materii solide, grăsimi, uleiuri, hârtie, detergenți, chiar unele produse de curățare! Deșeurile organice biodegradabile sunt complet digerate cu DK BIOFOSS si trateaza cauza mirosurilor NU le acopera si NU contine parfum.
da Intreținere sigura pe termen lung Va ajuta fosele septice sau canalizarile infundate pentru restabilirea liniilor de scurgere înfundate și câmpurile de levigare. DK Biofoss activator septic nu se oprește niciodată din lucru. Este foarte ușor de aplicat.
da Elimina sau întârzie vidanjare costisitoare DK Biofoss este formulat pentru a lichefia, inclusiv solide, grăsimi, uleiuri, produse alimentare, detergenți și produse de curățare. Restabili liniile de scurgere înfundate, domenii de leșiere și puțuri uscate. Bioworld funcționează de-a lungul întregului sistem - de pompare poate fi întârziată sau evitate toate împreună.
Activator DK BIOFOSS pret :  Pret  valabil  la data : 
29,oo  lei / flacon 500 gr
Experienta & Profesionalism in tratare si intretinere fose septice , canalizari si iazuri de decantare.
tratament si curatare fose septicetratament si intretinere fose septice

CE  REPREZINTA  EPURAREA  APELOR  UZATE?

Epurarea apelor uzate este procesul biologic, fizic sau chimic  de îndepărtare a contaminanților din canalizare, cat si  curatarea  apei contaminate cu pesticide agricole sau diferiti detergenti.

Obiectivul  este de a produce un flux ecologic de deșeuri de lichid ( efluent tratat) și a deșeurilor solide (sau nămol tratat) potrivit pentru eliminarea sau reutilizarea sa - de obicei ca îngrășământ agricol.

În zonele rurale, multe case și chiar localitati intregi sunt independente, neracordate un sistem centralizat de tratare a apei, de exemplu, canalizare curge la o hazna, fosa septica sau ministatie de tratare a apelor uzate. Acest lucru nu are nici o conexiune la sistemul de canalizare publică și este cunoscut faptul ca fara o tratare biologica , aceste ape uzate reprezinta un real pericol pentru panza freatica si implicit pentru fauna si flora inconjuratoare.
activator fose statii de tratare ape uzate lichefiere deseuri solide canalizari
APLICATII :
  • Canalizare uz casnic și țevi
  • Fose septice , haznale, statii de epurare
  • Separatoare grasimi
AVANTAJE :

Actioneaza rapid și în profunzime  datorită procesului sinergic de bacterii, enzime și nutrienți.

Oferă rapid start-up necesar in fose septice, după ce fosa septica a inceput sa degaje mirosuri pestilentiale.

Asigura o vidanjare redusa .

Mentine canalizarea curata și fara sedimente.

 Previne refularea fosei septice.

Controleaza mirosurile urate degajate  când fosa septica se blocheaza.

Termen de valabilitate lung.

Pot fi manipulate fără pericol.

 INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE :

 Doza este proportionala cu marimea fosei si NU cu numarul de persoane, astfel ca odata insamantata fosa cu bacteriile si enzimele garantate DK Biofoss ,  procesul de curatare si lichefiere functioneaza indiferent de numarul persoanelor.
 Procesul de curatare este influentat de norma si frecventa utilizarii de produse chimice bactericide, detergenți sau acizi (ex; soda caustica, etc.)

 Produsul se toarna in vasul WC si se trage apa. Simplu si eficient.
Tratamentul este recomandat a se executa seara tarziu, pentru a nu fi influentat  de chimicale si detergenti.


CARACTERISTICI  :

Aspect: Pulbere alb crem
Contine: Selectie unica de enzime alimentare , microorganisme saprofite; Bacilus subtilis, bacillus megaterium, Bacillus licheniformis.
Densitate: 0,75 - 0,95
Toxicitate: NU
Ambalaj: Flacon 500 grame.

Activator DK BIOFOSS este sigur de  utilizat de catre oameni și nu conține substanțe chimice dure si corozive. Este inofensiv pentru metale si garnituri.

Activator DK BIOFOSS: digera toate tipurile de deșeuri organice din fose septice și canalizari înfundate, care duc la eliminarea rapidă de mirosuri de putrefactii, refulari canale de scurgere  și toalete.

Utilizați acest tratament o dată pe lună sau la 4-5 săptămâni .
tratare si curatare fose septice
 Produsele se expediază prin  Posta Romana  sau Curier Rapid, in functie de solicitari.
Pentru detalii sau comenzi utilizati Formularul sau tel:  0722.32.84.44.